Winterberg

Midden in het Sauerland,  ook wel het groene hart van Duitsland en land der 1000 bergen genoemd ligt, het meest bekende Vakantiedorpje:  Winterberg. 

Lente, zomer, herfst of winter; Winterberg biedt het hele jaar door voor elk wat wils!

Dat Winterberg de grootste wintersportarena ten noorden van de Alpen heeft, weet u waarschijnlijk al. Met maar liefst 28 op elkaar aangesloten skiliften, 32 afdalingen, 170 sneeuwkanonnen en vele kilometers geruimde wandelwegen vindt iedere winter(sport)liefhebber hier precies wat hij zoekt. Skiën, snowboarden, langlaufen, sleeën en winterwandelen, het is allemaal mogelijk van ca. half december tot eind maart.

Maar was het u ook bekend, dat de lente, zomer en herfst minstens zoveel te bieden hebben? Van sfeervolle terrasjes tot leuke restaurants, van sportieve activiteiten tot een relaxte wellness-beleving en van romantisch genieten met z’n tweeën tot feest voor de hele familie, van zomerrodelbaan tot klimbos, van minigolf tot mountainbike-park en van kasteel tot pretpark, de mogelijkheden zijn oneindig.

Op onze website kiest u uit een breed aanbod waardebonnen, waarmee u de vakantie van uzelf of een ander die extra dimensie van intens genieten geeft. Wie gaat u daarmee verrassen?