Over ons

Waardebonnenwinkel is een onlineshop die waardebonnen aanbiedt met Vakantiebeleving in & rond Winterberg. Ideaal om te schenken of uw zelf te verwennen. U doet hier leuke ideeën op en vindt voor elke doelgroep een passend cadeau. Waardebonnenwinkel is veilig & vertrouwd want het is opgezet door Rob Meurs die tevens eigenaar is van Vakantiehotel Der Brabander.

Waarom zijn we waardebonnenwinkel begonnen? Juist omdat er vraag naar was. Iedereen kent het wel: een jarige, jubilaris of spontaan een feestje? Wat moeten kopen? Heel vaak worden er dan dingen gekocht die er wel leuk uitzien maar uiteindelijk niemand kan gebruiken! Bij waardebonnen-winkel koop je een stukje beleving en door het aanbod is er voor iedereen wat wils.

We zijn constant op zoek naar nieuwe artikelen & diensten om het assortiment verder uit te breiden en u méér keuze te geven. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen waar u nog meer (vakantie) waar voor uw geld krijgt. 

Dus heeft u binnenkort een feestje en wilt u een uniek geschenk geven met een stukje beleving in en rond Winterberg? Dan bent u hier een het goede adres!